Bodbyn ikea

BODBYN Ovi, luonnonvalkoinen, 40×80 cm – IKEA

BODBYN harmaa keittiö on klassisen tyylikäs ja pehmeän harmaa. Viistetyt paneelit luovat perinteisen ja lämpimän ilmeen. Tutustu valikoimaan!

BODBYN Ovi, luonnonvalkoinen, 40×80 cm Klassinen tyyli, luonnonvalkoinen väri ja viistetyt paneelit antavat perinteisen ja lämpimän kutsuvan ilmeen. BODBYN-etusarjat on helppo pitää puhtaina sileän lakatun pinnan ansiosta. Oven voi asentaa oikea- tai vasenkätiseksi.

luonnonvalkoinen BODBYN-keittiö – IKEA

Ajatonta viehätystä – luonnonvalkoinen BODBYN-keittiö – IKEA

Suunnittele tyylikkään perinteinen keittiö luonnonvalkoisilla BODBYN-keittiön ovilla! Tutustu, miltä nämä klassiset keittiön etusarjat voisivat näyttää keittiössäsi.

BODBYN Ovi, harmaa, 40×80 cm – IKEA

BODBYN Ovi, harmaa, 40×80 cm. BODBYN-oven kehys ja kauniit viistetyt reunat peiliosassa edustavat selkeästi perinteistä tyyliä. Pehmeä harmaa väri antaa keittiölle hienostuneen ilmeen.

BODBYN-ovet & -etusarjat, luonnonvalkoinen keittiö – IKEA

BODBYN-ovet & -etusarjat, luonnonvalkoinen keittiö – IKEA

Luonnonvalkoinen keittiö syntyy BODBYN-ovilla & -etusarjoilla. Keittiösi saa ajattoman, perinteisen ja lämpimän kutsuvan ilmeen. Katso lisää!

BODBYN Ovi, luonnonvalkoinen, 40×200 cm – IKEA

BODBYN Ovi, luonnonvalkoinen, 40×200 cm. BODBYN-oven kehys ja kauniit viistetyt reunat peiliosassa edustavat selkeästi perinteistä tyyliä. Kermansävyinen luonnonvalkoinen tuo keittiöön vaaleutta ja lämpöä.

BODBYN Ovi, harmaa, 60×80 cm – IKEA

BODBYN Ovi, harmaa, 60×80 cm. BODBYN-oven kehys ja kauniit viistetyt reunat peiliosassa edustavat selkeästi perinteistä tyyliä. Pehmeä harmaa väri antaa keittiölle hienostuneen ilmeen.

BODBYN-ovet & -etusarjat, harmaa – IKEA

BODBYN-ovet & -etusarjat, harmaa – IKEA

BODBYN harmaa keittiö on klassisen tyylikäs ja pehmeän harmaa. Viistetyt paneelit luovat perinteisen ja lämpimän ilmeen. Tutustu valikoimaan!

BODBYN Ovi, luonnonvalkoinen, 60×140 cm – IKEA

BODBYN Ovi, luonnonvalkoinen, 60×140 cm Klassinen tyyli, luonnonvalkoinen väri ja viistetyt paneelit antavat perinteisen ja lämpimän kutsuvan ilmeen. BODBYN-etusarjat on helppo pitää puhtaina sileän lakatun pinnan ansiosta. Oven voi asentaa oikea- tai vasenkätiseksi.

Trendikäs ja perinteinen – harmaa BODBYN-keittiö – IKEA

Etsitkö harmaata perinteisen tyylistä keittiötä? Harkitse harmaita BODBYN-keittiön ovia, joissa on kauniisti viistetyt reunat, jotka antavat keittiölle hienostuneen ilmeen.

Keywords: bodbyn ikea