Clas ohlson smartstore

SMARTSTORE | Clas Ohlson

SmartStore Compact Clear -sarjan tuotteet sopivat siksi yhtä hyvin ruoan säilytykseen jääkaapissa kuin lapsen askarteluhelmille tai kylpyhuoneen hyllylle.

SmartStore Home Säilytyslaatikko kannella – Clas Ohlson

SmartStore Home – ruotsalainen säilytyslaatikkosarja, joka helpottaa arkeasi. Laatikot, joissa on samankokoiset kannet, voidaan pinota päällekkäin.

Säilytyslaatikko SmartStore Classic – Clas Ohlson

Ostotiedot, toimitukset ja palautukset …

Säilytyslaatikko SmartStore Home 70 – Clas Ohlson

SmartStore Home -säilytyslaatikko 70 litraa – tilava, helppokäyttöinen, 4 pyörää. Elintarvikehyväksytty, tukeva ja kestävä laatikko, jossa suojaava kansi.

Kierrätyslaatikko 76 litraa, SmartStore Collect – Clas Ohlson

Täydennä SmartStore Collect -sarjan pienemmillä lajitteluastioilla ja kannella. Tilavuus 76 litraa. Leveys 57 cm, korkeus 42 cm, syvyys 38 cm.

Säilytyslaatikko SmartStore Compact Clear – Clas Ohlson

SmartStore Compact Clear on monipuolinen säilytyssarja, jolla laitat kotisi järjestykseen. … Tyylikkäät ja läpinäkyvät laatikot on suunniteltu jääkaappikäyttöön …

Säilytyslaatikko SmartStore Compact Valkoinen – Clas Ohlson

Säilytyslaatikko SmartStore Compact valkoinen – pinottavia ja kannellisia (kansi myydään erikseen); Luo järjestys, joka sopii aamurutiineihisi – säästät …

Säilytyslaatikko sisäosalla SmartStore Ocean, 40 x 30 x 19 cm

Palautusoikeus. Oletko tyytymätön ostokseesi tai muutitko mielesi? Ei hätää, Clas Ohlsonilla on 365 päivän palautusoikeus. Saat rahat takaisin toimimalla näin:.

Sisälaatikot SmartStore Classic – Clas Ohlson

Monipuoliseen ja käytännölliseen säilyttämiseen. Sopii SmartStore Classic boxiin. Sopii myös sinun vanhoihin kaappeihin ja laatikoihin. Lisätietoja.

Säilytyslaatikko Smart Store – Clas Ohlson

Ostotiedot, toimitukset ja palautukset. Clas Ohlsonilla teet ostokset aina turvallisesti ja nopeasti. Tuotteillamme on aina 365 päivän palautusoikeus. Tilaus …

Keywords: clas ohlson smartstore, smartstore clas ohlson