Ikea 365

IKEA 365+ -keittiösarja – Kaikkea tarpeellista keittiöösi

IKEA 365+ -keittiösarja – Kaikkea tarpeellista keittiöösi – IKEA

IKEA 365+ -keittiösarjan kuiva-aineiden säilytysastiat ja ilmatiiviit säilytysrasiat auttavat ruoan säilytyksessä ja ovat pinottavia. Katso ja tee tilaus!

IKEA 365+ -ruoansäilytysastiat

Ruoan säilytysastiat – Ruokahävikin vähentäminen – IKEA

IKEA 365+ -ruoansäilytysastiat pelastavat arjen ruokahuollon ja auttavat, kun ajankohtaisena asiana on ruokahävikin vähentäminen.

Ruoan säilytysastiat ovat täydellinen valinta kun tarvitset vaihtoehtoja ruoan ja tähteiden säilytykseen. Ruokahävikin vähentäminen onnistuu näillä!

IKEA 365+ -astiat – Laadukas astiasto arkeen ja juhlaan

IKEA 365+ -astiat – Laadukas astiasto arkeen ja juhlaan – IKEA

Laadukas astiasto on IKEA 365+ -valikoiman kulmakivi. Laadukkat astiastomme ovat laadukasta ja kestävää maasälpäposliinia. Tilaa tyylikäs arkiastiasto!

IKEA 365+ Kannellinen ruoansäilytysastia, 4-kulmainen/muovi …

IKEA 365+ Kannellinen ruoansäilytysastia, 4-kulmainen/muovi, 750 ml – IKEA

IKEA 365+ Kannellinen ruoansäilytysastia, 4-kulmainen/muovi, 750 ml Joskus ruokaa jää tähteeksi. Näissä kolmessa ruoansäilytysastiassa mitään ei mene …

IKEA 365+ Kannellinen ruoansäilytysastia, 4-kulmainen/muovi, 750 ml Joskus ruokaa jää tähteeksi. Näissä kolmessa ruoansäilytysastiassa mitään ei mene hukkaan. Pinoa ne jääkaappiin tai pakastimeen – kansi on tiivis, ja läpinäkyvän muovin ansiosta sisältö on helppo tarkistaa.

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, 4-kulmainen/muovi, 750 ml

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, 4-kulmainen/muovi, 750 ml – IKEA

Ruoansäilytysastia niille, jotka ovat aina liikkeessä. Kansi on tiivis, joten voit turvallisin mielin laittaa sen reppuusi, mennä maastopyöräilemään ja sen …

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, 4-kulmainen/muovi, 750 ml Ruoansäilytysastia niille, jotka ovat aina liikkeessä. Kansi on tiivis, joten voit turvallisin mielin laittaa sen reppuusi, mennä maastopyöräilemään ja sen jälkeen nauttia ansaitusta lounastauosta. Anna palaa!

IKEA 365+ Ruoansäilytysastia, suorakaide/lasi, 1.0 l – IKEA

IKEA 365+ Ruoansäilytysastia, suorakaide/lasi, 1.0 l Syö heti. Tai myöhemmin. Ruoka on helppo säilyttää ja lämmittää tässä uuninkestävästä lasista …

IKEA 365+ Ruoansäilytysastia, suorakaide/lasi, 1.0 l Syö heti. Tai myöhemmin. Ruoka on helppo säilyttää ja lämmittää tässä uuninkestävästä lasista valmistetussa ruoansäilytysastiassa. Materiaaliin ei tartu hajuja eikä se värjäydy, ja se sopii täydellisesti kotiruoille.

IKEA 365+ Ruoansäilytysastia, 4-kulmainen/lasi, 600 ml

IKEA 365+ Ruoansäilytysastia, 4-kulmainen/lasi, 600 ml – IKEA

IKEA 365+ Ruoansäilytysastia, 4-kulmainen/lasi, 600 ml Syö heti. Tai myöhemmin. Ruoka on helppo säilyttää ja lämmittää tässä uuninkestävästä lasista …

IKEA 365+ Ruoansäilytysastia, 4-kulmainen/lasi, 600 ml Syö heti. Tai myöhemmin. Ruoka on helppo säilyttää ja lämmittää tässä uuninkestävästä lasista valmistetussa ruoansäilytysastiassa. Materiaaliin ei tartu hajuja eikä se värjäydy, ja se sopii täydellisesti kotiruoille.

IKEA 365+ Ruoansäilytysastia, pyöreä/lasi, 600 ml – IKEA

IKEA 365+ Ruoansäilytysastia, pyöreä/lasi, 600 ml Syö heti. Tai myöhemmin. Ruoka on helppo säilyttää ja lämmittää tässä uuninkestävästä lasista …

IKEA 365+ Ruoansäilytysastia, pyöreä/lasi, 600 ml Syö heti. Tai myöhemmin. Ruoka on helppo säilyttää ja lämmittää tässä uuninkestävästä lasista valmistetussa ruoansäilytysastiassa. Materiaaliin ei tartu hajuja eikä se värjäydy, ja se sopii täydellisesti kotiruoille.

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, suorakaide/muovi, 1.0 l

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, suorakaide/muovi, 1.0 l – IKEA

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, suorakaide/muovi, 1.0 l Jääkaapista reppuun, sieltä mikroaaltouuniin ja lopuksi astianpesukoneeseen.

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, suorakaide/muovi, 1.0 l Jääkaapista reppuun, sieltä mikroaaltouuniin ja lopuksi astianpesukoneeseen. Tämä läpinäkyvä ja kestävä ruoka-astia tiiviillä kannella sopii täydellisesti niille, jotka haluavat pysyä liikkeessä.

Keywords: ikea 365, etanapannu ikea, ikea 365+, ikea etanapannu