Ikea dinosaurus

JÄTTELIK-sarja – Dinosaurus pehmolelut ja tuotteet – IKEA

JÄTTELIK-sarja – Dinosaurus pehmolelut ja tuotteet – IKEA

Dinosaurus pehmolelu ja dinosaurus pussilakana valikoimassamme. Tutustu JÄTTELIK-tuotesarjaan jossa mm. dinosaurus pussilakana, pienten lasten dino lelut ja dinaosaurus matto.

JÄTTELIK Pehmolelu, dinosaurus, Brontosaurus, 55 cm

JÄTTELIK Pehmolelu, dinosaurus, Brontosaurus, 55 cm – IKEA

JÄTTELIK Pehmolelu, dinosaurus, Brontosaurus, 55 cm. JÄTTELIK-mallistoon kuuluu erikokoisia, -värisiä ja -muotoisia esihistoriallisia eläimiä, jotka tuovat lastenhuoneeseen menneen maailman tunnelmaa.

JÄTTELIK Pehmolelu, dinosaurus/Tyrannosaurus Rex, 44 …

JÄTTELIK Pehmolelu, dinosaurus/Tyrannosaurus Rex, 44 cm – IKEA

JÄTTELIK Pehmolelu, dinosaurus/Tyrannosaurus Rex, 44 cm JÄTTELIK-mallistoon kuuluu erikokoisia, -värisiä ja -muotoisia esihistoriallisia eläimiä, jotka tuovat lastenhuoneeseen menneen maailman tunnelmaa.

JÄTTELIK Pehmolelu, dinosaurus, Velociraptor, 44 cm

JÄTTELIK Pehmolelu, dinosaurus, Velociraptor, 44 cm – IKEA

JÄTTELIK Pehmolelu, dinosaurus, Velociraptor, 44 cm. JÄTTELIK-mallistoon kuuluu erikokoisia, -värisiä ja -muotoisia esihistoriallisia eläimiä, jotka tuovat lastenhuoneeseen menneen maailman tunnelmaa.

JÄTTELIK Pehmolelu, dinosaurus, Stegosaurus, 50 cm

JÄTTELIK Pehmolelu, dinosaurus, Stegosaurus, 50 cm – IKEA

JÄTTELIK Pehmolelu, dinosaurus, Stegosaurus, 50 cm. JÄTTELIK-mallistoon kuuluu erikokoisia, -värisiä ja -muotoisia esihistoriallisia eläimiä, jotka tuovat lastenhuoneeseen menneen maailman tunnelmaa.

JÄTTELIK Pehmolelu, dinosaurus/Triceratops, 69 cm – IKEA

JÄTTELIK Pehmolelu, dinosaurus/Triceratops, 69 cm JÄTTELIK-mallistoon kuuluu erikokoisia, -värisiä ja -muotoisia esihistoriallisia eläimiä, jotka tuovat lastenhuoneeseen menneen maailman tunnelmaa. Tätä dinosaurusta on saatavana myös pienempänä. Pääsevätkö molemmat mukaasi kotiin?

JÄTTELIK Pehmolelu, dinosaurus/Stegosaurus, 75 cm

JÄTTELIK Pussilakana + 1 tyynyliina, dinosaurus, sininen …

JÄTTELIK Pussilakana + 1 tyynyliina, dinosaurus, sininen, 150×200/50×60 cm – IKEA

JÄTTELIK Pussilakana + 1 tyynyliina, dinosaurus, sininen, 150×200/50×60 cm. Pehmeä pussilakana on valmistettu kestävästi tuotetusta puuvillasta ja kuvioitu dinosauruksin. Kuvio on painettu tekniikalla, joka kuluttaa vähemmän vettä kuin perinteiset menetelmät.

KURA Vuodekatos, dinosaurus – IKEA

KURA Vuodekatos, dinosaurus. Tämän vuodekatoksen alla lapsi nukkuu mukavasti dinosaurusmaailman keskellä. Suuret ja voimakkaat dinosauruskaverit suojelevat hirviöiltä ja pimeässä vaanivilta vaaroilta.

Keywords: ikea dinosaurus, ikea jättelik