Ikea essu

Esiliina pitää vaatteet puhtaina – Laaja valikoima – IKEA

Esiliina pitää vaatteet puhtaina – Laaja valikoima – IKEA

Esiliina on essu, jonka avulla suojaat varsinaista vaatetustasi ruoanlaitossa syntyviltä roiskeilta. Katso valikoimamme värikkäät esiliinat tästä!

MÅLA Pitkähihainen esiliina, keltainen – IKEA

MÅLA Pitkähihainen esiliina, keltainen. 3,99 …

MÅLA Pitkähihainen esiliina, keltainen Kun pikkutaiteilijat ovat luovalla tuulella, maalia päätyy helposti vähän joka puolelle. Kevyt esiliina on vedenpitävä, ja pitkähihaisena se suojaa hyvin vaatteita. Se on myös helppo pukea, riisua ja pestä.

RINNIG Esiliina, valkoinen/vihreä/kuvioitu, 69×85 cm – IKEA

Mitat ; EssuRaijaKangas muovin tuntuinen ei kuitenkaan liian tönkkö.5 ; EsiliinaSirpaKangas ja malli on hyvä, kuosi voisi olla vähän tyylikkäämpikin.4 ; Hyvä essu …

RINNIG Esiliina, valkoinen/vihreä/kuvioitu, 69×85 cm Jokaiselle sopiva säädettävän niskalenkin ansiosta.

HILDEGUN Esiliina, 63×84 cm – IKEA

HILDEGUN Esiliina, 63×84 cm Ruoka maistuu parhaalta, kun se on valmistettu ajatuksella – sekä arkena että juhlapäivinä. Esiliina puolestaan takaa …

HILDEGUN Esiliina, 63×84 cm Ruoka maistuu parhaalta, kun se on valmistettu ajatuksella – sekä arkena että juhlapäivinä. Esiliina puolestaan takaa, että säästyt tahroilta.

MARIATHERES Lasten esiliina, beige, 45×57 cm – IKEA

Perheen pienimmät ovat mielellään apukokkeina, mutta hauskanpidon lomassa ruokaa voi helposti päätyä sinne sun tänne. Vaatteita suojaava esiliina pienentää …

MARIATHERES Lasten esiliina, beige, 45×57 cm Perheen pienimmät ovat mielellään apukokkeina, mutta hauskanpidon lomassa ruokaa voi helposti päätyä sinne sun tänne. Vaatteita suojaava esiliina pienentää pyykkipäivän urakkaa. Tarranauhakiinnitys. Irtoaa helposti, jos lapsi tarttuu kiinni.

VINTERFINT Lasten esiliina ja kokinhattu, sydänkuvio sininen …

VINTERFINT Lasten esiliina ja kokinhattu, sydänkuvio sininen/punainen, 4-7 – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin …

VINTERFINT Lasten esiliina ja kokinhattu, sydänkuvio sininen/punainen, 4-7 Yhdessä leipominen ja kokkaaminen lisäävät taianomaista joulun tunnelmaa – iästä riippumatta. Esiliinan ja hatun puettuaan lapsesi voi auttaa keittiössä ja pitää hauskaa – eikä pyykkikorikaan täyty heti.

KLADDIG Ruokalappu, monivärinen – IKEA

KLADDIG Ruokalappu, monivärinen Tämä sopii hyvin lapsille, joita ruokalaput eivät normaalisti miellytä. Helposti puettava ja pehmeä.

KLADDIG Ruokalappu, monivärinen Tämä sopii hyvin lapsille, joita ruokalaput eivät normaalisti miellytä. Helposti puettava ja pehmeä. Säädettävyytensä ansiosta tämä ruokalappu suojaa vuosien ajan tahroilta ja roiskeilta. Helppo pestä. Konepesu 40 °C.

TOPPKLOCKA Lasten esiliina ja kokinhattu, valkoinen/keltainen

TOPPKLOCKA Lasten esiliina ja kokinhattu, valkoinen/keltainen – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin …

TOPPKLOCKA Lasten esiliina ja kokinhattu, valkoinen/keltainen Tarranauhakiinnitys irtoaa helposti, jos lapsi jää kiinni. Kuminauhareunuksen ansiosta hattu sopii kaikenikäisille lapsille. Ripustuslenkkien ansiosta esiliina ja hattu on helppo ripustaa naulakkoon seuraavaa kertaa odottamaan.

KRÖSAMOS Esiliina, monivärinen, 70×97 cm – IKEA

KRÖSAMOS Esiliina, monivärinen, 70×97 cm Pue päällesi pilkullinen esiliina, ja voit päästää luovuutesi valloilleen keittiössä ilman, että saat tahroja ja …

KRÖSAMOS Esiliina, monivärinen, 70×97 cm Pue päällesi pilkullinen esiliina, ja voit päästää luovuutesi valloilleen keittiössä ilman, että saat tahroja ja roiskeita vaatteisiisi. Se on täydellinen, kun teet hilloa, mehua tai herkullista pataruokaa.

Keywords: ikea essu, ikea esiliina