Ikea kaapin jalat

METOD Jalka – IKEA

METOD Jalka. Vinkki, joka vähentää siivouksen tarvetta: asenna METOD-keittiökaappeihin jalat ja peitä ne sokkelilla, niin sinun ei tarvitse siivota kaappien …

METOD Jalka. Vinkki, joka vähentää siivouksen tarvetta: asenna METOD-keittiökaappeihin jalat ja peitä ne sokkelilla, niin sinun ei tarvitse siivota kaappien alta. Jalat myös tekevät kaapeista vakaat.

CAPITA Jalka, ruostumaton teräs, 16 cm – IKEA

CAPITA Jalka, ruostumaton teräs – IKEA

Jos haluat kaapeille näkyvät jalat ja ilmavan ilmeen, voit luoda kyseisen tyylin näiden jalkojen avulla. Jalat myös tekevät kaapeista vakaat.

CAPITA Jalka, ruostumaton teräs. Älä unohda keittiökaappien alapuolta. Jos haluat kaapeille näkyvät jalat ja ilmavan ilmeen, voit luoda kyseisen tyylin näiden jalkojen avulla.

METOD Jalka, 50-65 mm – IKEA

METOD Jalka, 50-65 mm Nämä jalat sopivat täydellisesti matalien ikkunoiden alla oleviin kaappeihin, sillä korkeutta voi säätää välillä 6,5–5 cm.

METOD Jalka, 50-65 mm Nämä jalat sopivat täydellisesti matalien ikkunoiden alla oleviin kaappeihin, sillä korkeutta voi säätää välillä 6,5–5 cm. Säädettävien jalkojen ansiosta seisoo tukevasti myös epätasaisella alustalla.

EKET Jalka, puu, 10 cm – IKEA

EKET Jalka, puu, 10 cm Pienillä yksityiskohdilla voi olla suuri vaikutus. … Haluatko muokata EKET-kaappia tilasi, tarpeidesi tai makusi mukaan?

EKET Jalka, puu, 10 cm Pienillä yksityiskohdilla voi olla suuri vaikutus. Säädettävillä jaloilla saat säilytyskalusteesta korkeamman ja tukevamman, vaikka lattia sattuisi olemaan hieman epätasainenkin. Säädettävien jalkojen ansiosta seisoo tukevasti myös epätasaisella alustalla.

EKET Kaappi+jalat, valkoinen/puu, 70x35x80 cm – IKEA

EKET Kaappi+jalat, valkoinen/puu, 70x35x80 cm EKET-malliston tuotteilla rakennat pienen tai suuren, värikkään tai huomaamattoman säilytysratkaisun, …

EKET Kaappi+jalat, valkoinen/puu, 70x35x80 cm EKET-malliston tuotteilla rakennat pienen tai suuren, värikkään tai huomaamattoman säilytysratkaisun, jossa tavarat ovat makusi mukaan joko esillä tai piilossa. Ratkaisu on helposti muokattavissa tilan ja tarpeiden mukaan.

STUBBARP Jalka, valkoinen – IKEA

STUBBARP Jalka, valkoinen. STUBBARP-jalat tekevät BESTÅ-kokonaisuuden ilmeestä ilmavan ja helpottavat siivoamista kalusteen alta.

STUBBARP Jalka, valkoinen. STUBBARP-jalat tekevät BESTÅ-kokonaisuuden ilmeestä ilmavan ja helpottavat siivoamista kalusteen alta. Säädettävien jalkojen ansiosta kaluste seisoo tukevasti epätasaisellakin alustalla.

ENHET Jalat kaapille, valkoinen, 23.5 cm – IKEA

Tuotetiedot. Tekee pöytäkaapista tukevamman. 23,5 cm:n jalkojen ansiosta pöytäkaapit ovat sopivan korkuisia. Voidaan valita joko valkoinen tai antrasiitti …

ENHET Jalat kaapille, valkoinen, 23.5 cm Kylpyhuone on helppo uudistaa ENHET-sarjan avulla. Pöytäkaapit voidaan asentaa joko jalkojen kanssa tai ilman. Valitse haluamasi ulkoasu ja luo yksilöllinen kylpyhuone. Tekee pöytäkaapista tukevamman.

Allaskaapin jalat kylpyhuonekalusteeseen edullisesti – IKEA

Allaskaapin jalat kylpyhuonekalusteeseen edullisesti – IKEA

Allaskaapin jalat kylpyhuoneeseen. Allaskaapin jalat antavat kylpyhuonekalusteille tukea ja pitävät kalusteet riittävän korkealla lattiatasosta, jotta ne ovat …

Allaskaapin jalat antavat turvallista lisätukea ja tyyliä niin allaskaapille kuin muillekin kylpyhuoneen kalusteille. Tutustu valikoimaan allaskaapin jalkoja!

Sohvan jalat, nojatuolin jalat ja erilaiset kalustejalat – IKEA

Sohvan jalat, nojatuolin jalat ja erilaiset kalustejalat – IKEA

Jalat sohvaan & nojatuoliin. Sohvan jalat paitsi kannattelevat sohvaa, myös antavat sohvalle oman tyylin. Vaihtamalla sohvan jalkojen tyyliä moderniin tai …

Sohvan jalat ja kalustejalka voidaan myös uusia. Vaihtamalla sohvaasi uudet jalat annat rakkaalle kalusteelle ja koko huoneelle uuden ilmeen. Tutustu erilaisiin vaihtoehtoihin!

Keywords: ikea kaapin jalat, kaapin jalat ikea, ikea metod jalat, ikea metod jalka