Ikea lasten jakkara

Lasten jakkarat & penkit – IKEA

Lasten jakkarat & penkit – IKEA

Löydä valikoimasta lastenjakkarat ja lastenpenkit. Niiden muodot, värit, materiaalit ja koot on suunniteltu lapsia ajatellen. Katso tuotevalikoima!

FÖRSIKTIG Lastenjakkara, valkoinen/vihreä – IKEA

Pikkutuolit ovat lasten mitat ja tarpeet huomioiden suunniteltuja istuimia, jotka tukevat lapsen … MAMMUT Lastenjakkara, sisä-/ulkokäyttöön/keltainen …

FÖRSIKTIG Lastenjakkara, valkoinen/vihreä Jakkaran avulla lapsi voi kiivetä katsomaan itseään peilistä, ja samalla harjoitella harjaamaan hampaansa ihan itse! Vieressä seisova aikuinen voi vain katsella ylpeänä vieressä. Yläpinnan liukueste vähentää lasten liukastumisvaaraa.

MAMMUT Lastenjakkara, sisä-/ulkokäyttöön, keltainen

MAMMUT Lastenjakkara, sisä-/ulkokäyttöön, keltainen – IKEA

MAMMUT Lastenjakkara, sisä-/ulkokäyttöön, keltainen. Tukeva ja kevyt MAMMUT-sarja kestää säätä ja villejä leikkejä. Kalusteet ovat täydellisiä ulkokäyttöön ja ne on helppo puhdistaa, kun on aika siirtyä sisälle.

BOLMEN Jakkara, valkoinen – IKEA

BOLMEN Jakkara, valkoinen Tämän vakaan ja liukuesteillä varustetun valkoisen porrasjakkaran avulla lapsi pystyy paremmin osallistumaan yhteisiin puuhiin. Jakkara on hyväksytty myös aikuisten käyttöön, joten sitä voi turvallisesti käyttää ylähyllyllä olevien tavaroiden etsimiseen.

FLISAT Lastenjakkara, 24x24x28 cm – IKEA

FLISAT Lastenjakkara, 24x24x28 cm. Kätevä rakenne tekee tämän jakkaran kokoamisesta niin helppoa, että se onnistuu kolmevuotiaaltakin – aikuisen pienellä avustuksella. Pienemmille istujille sopiva koko.

Lasten tuolit – Monipuolinen valikoima lasten tuoleja – IKEA

Lasten tuolit – Monipuolinen valikoima lasten tuoleja – IKEA

Lasten tuolit moneen käyttöön. Lasten tuolien muodot, värit, materiaalit ja koot on suunniteltu täysin lapsia ajatellen. Meiltä mm. lasten muovituolit. Tule ostoksille!

Pikkutuolit lapsiperheeseen – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Pikkutuolit lapsiperheeseen – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Pikkutuolit ja mm. taaperon tuoli ovat lapsille suunniteltuja istuimia: Ne mukailevat lapsen mittoja ja ovat kestäviä käytössä. Katso pikkutuolit!

Jakkara jokaiseen kotiin – IKEA

Jakkara jokaiseen kotiin – IKEA

Jakkara on pieni tuoli, joka on hyvä olla aina varalla kodissa. Koskaan ei tiedä, milloin jakkaraa tarvitsee. Tutustu jakkaravalikoimaamme!

Koko Suomi, Tori.fi

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 31ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Keywords: ikea lasten jakkara, ikea jakkara lasten