Ikea lautasliinat

Lautasliinat & lautasliinatelineet – IKEA

Lautasliinat & lautasliinatelineet – IKEA

Servetit ja servettitelineet luovat kattaukseen juhlan tuntua. Valikoimassamme on myös useita kauniita servettejä. Tule inspiroitumaan ja ostoksille!

Servetti ja lautasliinat viimeistelevät kattauksen – IKEA

Servetti ja lautasliinat viimeistelevät kattauksen – IKEA

Servetti ja lautasliinat ovat sisustuksellisia väripilkkuja, …

Servetti ja lautasliinat ovat sisustuksellisia väripilkkuja, joilla saa helposti uutta ilmettä kattaukseen. Katso lautasliinat ja kangasservetit!

ANSELINA Lautasliina, valkoinen, 45×45 cm – IKEA

ANSELINA Lautasliina, valkoinen, 45×45 cm. Näytä mittojen määrittelyt. 6,99/2 kpl …

ANSELINA Lautasliina, valkoinen, 45×45 cm Pellava on kestävä luonnonmateriaali, joka tekee kankaasta eläväpintaisen ja kiiltävän.

FANTASTISK Paperilautasliina, valkoinen, 40×40 cm – IKEA

Se on imukykyistä ja pehmeää, minkä vuoksi sitä käytetään paljon lautasliinoissa ja talouspaperissa – kohokuvioilla, väreillä ja kuoseilla siitä voidaan …

FANTASTISK Paperilautasliina, valkoinen, 40×40 cm Nyt saa läikyttää! FANTASTISK-paperilautasliinojen kolminkertainen paperi takaa hyvän imukyvyn. Valitse väri, joka parhaiten sopii kattaukseesi – ja jos hankit kerralla enemmän, voit läikyttää rauhassa toistekin.

GRUPPERA Lautasliina, valkoinen/musta, 33×33 cm – IKEA

GRUPPERA-lautasliinoja voi käyttää kerta toisensa jälkeen, ja voit valita kattaukseen tai kullekin syöjälle sopivan ripustuslenkin värin kolmesta eri …

GRUPPERA Lautasliina, valkoinen/musta, 33×33 cm Hemmottele vieraita kankaisilla puuvillalautasliinoilla. GRUPPERA-lautasliinoja voi käyttää kerta toisensa jälkeen, ja voit valita kattaukseen tai kullekin syöjälle sopivan ripustuslenkin värin kolmesta eri vaihtoehdosta.

Lautasliinateline krunaa kattauksen – IKEA

Lautasliinateline krunaa kattauksen – IKEA

Lautasliinateline on tärkeä osa siistiä ja juhlallista ruokailu- ja …

Lautasliinateline on tärkeä osa siistiä ja juhlallista ruokailu- ja juhlahetkeä. Tutustu laajaan lautasliinatelinevalikoimaamme!

Luotettava lautasliina kaikkiin tilanteisiin – IKEA

Nämä paperilautasliinat eivät koskaan petä, ja niillä saa luotua esimerkiksi astetta juhlavamman kattauksen. Kaksikerroksisen paperin ansiosta lautasliinat …

Nämä paperilautasliinat eivät koskaan petä, ja niillä saa luotua esimerkiksi astetta juhlavamman kattauksen. Kaksikerroksisen paperin ansiosta lautasliinat ovat erittäin imukykyisiä, joten niihin voi hyvin pyyhkiä myös ruoanlaiton aikana syntyvät roiskeet.

MOTTAGA Paperilautasliina, valkoinen, 38×38 cm – IKEA

MOTTAGA Paperilautasliina, valkoinen – IKEA

MOTTAGA Paperilautasliina, valkoinen. Näyttävät ja tuntuvat kangaslautasliinoilta. Lautasliina muodostaa taskun ruokailuvälineille, kun se taitellaan.

SVARTSENAP Lautasliina, tummanharmaa, 35×35 cm – IKEA

SVARTSENAP Lautasliina, tummanharmaa, 35×35 cm Erilaisten kattausten kokeileminen on hauskaa. Tummanharmaiden SVARTSENAP-lautasliinojen avulla voit luoda …

SVARTSENAP Lautasliina, tummanharmaa, 35×35 cm Erilaisten kattausten kokeileminen on hauskaa. Tummanharmaiden SVARTSENAP-lautasliinojen avulla voit luoda kauniin kattauksen, joka vastaa tyyliäsi ja mielialaasi. Lankavärjättyä puuvillaa, jonka värit säilyvät pesusta pesuun.

Keywords: ikea lautasliinat, ikea lautasliina, ikea kankaiset lautasliinat, ikea servettiteline, servettiteline ikea