Ikea linanäs

LINANÄS 2:n istuttava sohva, Vissle tummanharmaa – IKEA

Tuotteen IKEA Linanäs Sohva (2-paikkainen) halvin hinta juuri nyt on 279,00 €. Hintaopas vertailee verkko- ja kivijalkakauppojen hintoja ja tarjouksia.

LINANÄS 2:n istuttava sohva, Vissle tummanharmaa Tämä mukava sohva on verhoiltu kestävällä tummanharmaalla polyesterikankaalla. Halusimme siitä helposti kuljetettavan, ja se onnistuikin: kahden istuttava sohva mahtuu henkilöautoon, joten kuljetus ei vaadi erityisjärjestelyjä. Myös hinta on edullinen.

LINANÄS 3:n istuttava sohva, Divaanilla/Vissle … – IKEA

LINANÄS 3:n istuttava sohva, Divaanilla/Vissle tummanharmaa – IKEA

28.11.2021 — Your browser requested English but the page language is Finnish. Open Manual in English. IKEA-logo LINANÄS. IKEA LINANÄS 2 istuttava sohva …

LINANÄS 3:n istuttava sohva, Divaanilla/Vissle tummanharmaa Sohvassa on pehmeät muodot, moderni muotoilu ja kestävä tumma päällinen, joten mukavuus ja toimivuus yhdistyvät tässä divaanisohvassa täydellisesti. Saatavana myös ilman divaania, jos haluat pienemmän sohvan.

LINANÄS 3:n istuttava sohva, Vissle beige – IKEA

LINANÄS 3:n istuttava sohva, Vissle beige Päällinen on polyesteristä valmistettua, kuituvärjättyä Vissle-kangasta. Kestävässä, sileäkudoksisessa kankaassa on kaunis kaksisävyvaikutelma. 10 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.fi/takuu.

Mukavuutta kompaktissa koossa – IKEA

Vaikka olohuoneesi olisi pieni, voit silti luoda siitä kodikkaan. Tämä kahden istuttava sohva on riittävän kompakti mahtuakseen vaikka parvisängyn alle, mutta se on mukava myös sellaisenaan.

LINANÄS Sofa, Vissle beige – IKEA

LINANÄS Sofa, Vissle beige This cover is made from VISSLE fabric in polyester, which is dope-dyed. It’s a durable material with a smooth weave and a nice two-tone effect. 10 year Limited warranty. Read about the terms in the warranty brochure.

LINANÄS Sofa, With chaise/Vissle beige – IKEA

LINANÄS Sofa, With chaise/Vissle beige With its soft shapes, modern expressions and durable light cover, this sofa with a chaise is a perfect combination of function and comfort. Also comes without a chaise if you have less space.

IKEA Linanäs Sohva (2-paikkainen) halvin hinta – Hintaopas

IKEA Linanäs Sohva (2-paikkainen) halvin hinta | Katso päivän tarjous – Hintaopas.fi

Vertaa hintoja IKEA Linanäs Sohva (2-paikkainen) Sohvat. Parhaat tarjoukset 1 verkkokaupasta. Puolueeton hintavertailu. Lue arvostelu tai jaa kokemuksia. Löydä suosituimmat IKEA tuotteet halvemmalla.

IKEA LINANÄS 2 istuttava sohva Ohjeet – Manuals+

Keywords: ikea linanäs