Ikea muovimuki

KALAS Muki, eri värejä – IKEA

KALAS Muki, eri värejä Kirkkaat ja iloiset värit, joista jokainen voi poimia oman suosikkinsa. Vahvaa ja turvallista muovia – ei sisällä myrkyllisiä …

KALAS Muki, eri värejä Kirkkaat ja iloiset värit, joista jokainen voi poimia oman suosikkinsa. Vahvaa ja turvallista muovia – ei sisällä myrkyllisiä kemikaaleja. Kestävämpi vaihtoehto kertakäyttöastioille, sillä näitä tuotteita käytetään yhä uudestaan. Helppo pinota tilan säästämiseksi.

Lasten kupit & mukit – IKEA

Lasten kupit & mukit – IKEA

Lasten mukit ja kupit on helppo puhdistaa, ovat erittäin kestäviä ja pysysvät hyvin lasten käsissä. Osta mukit ja kupit pieniä käsiä varten ja turvalliseen …

Lasten mukit ja kupit on helppo puhdistaa, ovat erittäin kestäviä ja pysysvät hyvin lasten käsissä. Osta mukit ja kupit pieniä käsiä varten ja turvalliseen siemailuun.

Mukit & kupit arkeen ja juhlaan – Tilaa verkosta – IKEA

Mukit & kupit arkeen ja juhlaan – Tilaa verkosta – IKEA

Toki muki ja kuppi kaipaavat myös sisältöä, joten mikset tutustuisi myös IKEA Herkkutorin juomavalikoimaan ja kahvi- & teevalikoimaan. Palaa sivun yläreunaan

Muki on oltava, jotta voi juoda kahvia. Kuppi on oltava, että voi juoda teetä. Vai toisinpäin? Niin tai näin, katso kaikki mukit sekä ja kupit. Tilaa verkkokaupasta!

ENTUSIASM Muki, kuvioitu, sininen – IKEA

ENTUSIASM-sarjaan kuuluu muki ja kulho mutkattomia aterioita varten. Astiat sopivat erilaisine kuvioineen hyvin yhteen. Tuotenumero104.172.44. Tuotetiedot …

ENTUSIASM Muki, kuvioitu, sininen. Vietä mukava teehetki perheen ja ystävien kanssa tai nauti leppoisa ateria tv:n ääressä sohvannurkkaan käpertyneenä. ENTUSIASM-sarjaan kuuluu muki ja kulho mutkattomia aterioita varten.

DINERA Muki, tummanharmaa – IKEA

Mattalasitus tekee kivitavarasta valmistetusta DINERA-sarjasta persoonallisen näköisen. Valitse lempivärisi tai yhdistele eri värejä haluamallasi tavalla.

DINERA Muki, tummanharmaa. Yksinkertaiset muodot, hillityt värit ja mattapinnoite tekevät kattauksesta rustiikkisen.

FÄRGRIK Muki, turkoosi, 25 cl – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin aktiviteetteihin …

FÄRGRIK Muki, turkoosi, 25 cl

LÅNESPELARE Muki kannella ja pillillä, musta – IKEA

LÅNESPELARE Muki kannella ja pillillä, musta Ruostumattomasta teräksestä valmistettu muki, joka pitää juoman kylmänä pitkään. Kannen ja pillin ansiosta …

LÅNESPELARE Muki kannella ja pillillä, musta Ruostumattomasta teräksestä valmistettu muki, joka pitää juoman kylmänä pitkään. Kannen ja pillin ansiosta juomaa ei pääse läikkymään. Silikonisuojuksesta saa hyvän otteen, ja se pitää sormenpäät kuivina. Sopii täydellisesti LÅNESPELARE-mukitelineeseen.

BACKIG Muki, musta, 35 cl – IKEA

BACKIG Muki, musta, 35 cl BACKIG-sarja näyttää kiveltä, mutta se on valmistettu kestävästä karkaistusta lasista, joka ei lohkeile helposti.

BACKIG Muki, musta, 35 cl BACKIG-sarja näyttää kiveltä, mutta se on valmistettu kestävästä karkaistusta lasista, joka ei lohkeile helposti. Valmistettu karkaistusta lasista, joka kestää hyvin äkillisiä lämpötilamuutoksia.

FÄRGRIK Muki, turkoosi – IKEA

FÄRGRIK Muki, turkoosi. Katat pöydän sitten arkisesti tai juhlavasti, FÄRGRIK-astioiden toimiva muotoilu on helppoa yhdistää muihin muotoihin ja väreihin.

FÄRGRIK Muki, turkoosi. Katat pöydän sitten arkisesti tai juhlavasti, FÄRGRIK-astioiden toimiva muotoilu on helppoa yhdistää muihin muotoihin ja väreihin. Sarjan astiat muodostavat täydellisen alustan kaikenlaisille annoksille, kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

Keywords: ikea muovimuki, ikea muovimukit