Ikea nymåne

NYMÅNE-sarja – IKEA

NYMÅNE-sarja – IKEA

NYMÅNE-sarja sisältää modernin tyylikkäitä katto- ja kohdevalaisimia, jotka ovat kuin kotonaan erilaisissa sisustustyyleissä.

NYMÅNE-sarja

NYMÅNE Kattokohdevalaisin, 3 lamppua, valkoinen – IKEA

NYMÅNE Kattokohdevalaisin, 3 lamppua, valkoinen. 59,99 …

NYMÅNE Kattokohdevalaisin, 3 lamppua, valkoinen. Ajattoman upeaa suunnittelua. NYMÅNE-valaisimissa on asennetta, ja ne sopivat hyvin erilaisiin sisustustyyleihin.

NYMÅNE Kattokohdevalaisin, 4 lamppua, valkoinen – IKEA

NYMÅNE Kattokohdevalaisin, 4 lamppua, valkoinen. 69,99 …

NYMÅNE Kattokohdevalaisin, 4 lamppua, valkoinen Loistava, ajaton muoto. NYMÅNE-valaisimissa on asennetta, ja ne sulautuvat useimpiin sisustustyyleihin. Useita valaisimia hankkimalla saat kotiin yhtenäisen tyylin.

NYMÅNE Seinä-/lukuvalaisin, valkoinen – IKEA

Lamppu myydään erikseen. Suosittelemme led-lamppua (GU10). Tähän valaisimeen käyvät ainoastaan himmennettävät lamput. Ei voi yhdistää TRÅDFRI-led-lamppuihin.

NYMÅNE Seinä-/lukuvalaisin, valkoinen. Ajattoman upeaa suunnittelua. NYMÅNE-valaisimissa on asennetta, ja ne sopivat hyvin erilaisiin sisustustyyleihin.

NYMÅNE Kattovalaisin, valkoinen – IKEA

Lamput myydään erikseen. Suosittelemme kolmea pallonmuotoista opaalinvalkoista led-lamppua (E27). Täydennettävä seuraavalla: SOLHETTA Led-lamppu E27 806 lm, …

NYMÅNE Kattovalaisin, valkoinen. Yläosan ristikko levittää valoa ylöspäin ja tuo hyvän yleisvalon. Alaosan ristikko estää häikäisyn ja tuottaa miellyttävää valoa ruokapöydän tai keittiösaarekkeen ylle.

NYMÅNE Led-kattovalaisin, valkoinen, 45 cm – IKEA

NYMÅNE Led-kattovalaisin, valkoinen, 45 cm Loistava, ajaton muoto. NYMÅNE-valaisimissa on asennetta, ja ne sulautuvat useimpiin sisustustyyleihin.

NYMÅNE Led-kattovalaisin, valkoinen, 45 cm Loistava, ajaton muoto. NYMÅNE-valaisimissa on asennetta, ja ne sulautuvat useimpiin sisustustyyleihin. Useita valaisimia hankkimalla saat kotiin yhtenäisen tyylin. Hyvä yleisvalo.

NYMÅNE Led-kattovalaisin, langaton himmennettävä … – IKEA

NYMÅNE Led-kattovalaisin, langaton himmennettävä valkoinen spektri/valkoinen, 38 cm – IKEA

NYMÅNE Led-kattovalaisin, langaton himmennettävä valkoinen spektri/valkoinen, 38 cm NYMÅNE-kattovalaisimen suunnitteluprosessin aikana tutkimme vanhoja …

NYMÅNE Led-kattovalaisin, langaton himmennettävä valkoinen spektri/valkoinen, 38 cm NYMÅNE-kattovalaisimen suunnitteluprosessin aikana tutkimme vanhoja tuotteita ja löysimme 1960-luvulla suunnitellun KLANG-valaisimen. Lisäsimme valaisimeen himmennettävän integroidun led-lampun ja annoimme suunnittelijan luoda sopivan modernin ilmeen.

NYMÅNE Lattia-/lukuvalaisin, antrasiitti – IKEA

NYMÅNE Lattia-/lukuvalaisin, antrasiitti Loistava, ajaton muoto. NYMÅNE-valaisimissa on asennetta, ja ne sulautuvat useimpiin sisustustyyleihin.

NYMÅNE Lattia-/lukuvalaisin, antrasiitti Loistava, ajaton muoto. NYMÅNE-valaisimissa on asennetta, ja ne sulautuvat useimpiin sisustustyyleihin. Useita valaisimia hankkimalla saat kotiin yhtenäisen tyylin. Säädettävän varren ja pään ansiosta valo on helppo kohdistaa haluttuun paikkaan.

NYMÅNE Kattokohdevalaisin, 4 lamppua, antrasiitti – IKEA

NYMÅNE Kattokohdevalaisin, 4 lamppua, antrasiitti Loistava, ajaton muoto. NYMÅNE-valaisimissa on asennetta, ja ne sulautuvat useimpiin sisustustyyleihin.

NYMÅNE Kattokohdevalaisin, 4 lamppua, antrasiitti Loistava, ajaton muoto. NYMÅNE-valaisimissa on asennetta, ja ne sulautuvat useimpiin sisustustyyleihin. Useita valaisimia hankkimalla saat kotiin yhtenäisen tyylin.

Keywords: ikea nymåne, ikea nymane, ikea nymåne valaisin