Ikea patja 80×200

Patjat 80×200 – Osta myös verkkokaupasta – IKEA

Patjat 80×200 – Osta myös verkkokaupasta – IKEA

80×200 cm patja on pienin, joka meiltä löytyy teini-ikäisille tai aikuisille.

Löydä mukava 80×200 cm patja IKEA-valikoimasta. Valitse useista edullisista patjoista ja laadukkaista materiaaleista. Osta tavaratalosta tai verkosta.

Patjat – Löydä paras patja kattavasta valikoimasta – IKEA

Patjat – Löydä paras patja kattavasta valikoimasta – IKEA

Paras patja, parhaat unet. Löydä meiltä patjat, vieraspatja sekä varapatja. … VALEVÅG Pussijousitettu patja, puolikiinteä/vaaleansininen, 80×200 cm

Paras patja, parhaat unet. Löydä meiltä patjat, vieraspatja sekä varapatja. Laaja valikoima ja 90 päivää aikaa testata patjaa. Tilaa patjat netistä!

Joustinpatjat tuovat hyvän unen – IKEA

Joustinpatja – Joustinpatjat tuovat hyvän unen – IKEA

Joustinpatja on suunniteltu myötäilemään täydellisesti kehoasi ja jakamaan …

Joustinpatja myötäilee kehoa ja antaa täydellisen tuen, jotta voit nauttia jokaisesta yöstäsi rauhallisesti. Tutustu joustinpatjojen valikoimaamme!

ÅSVANG Vaahtomuovipatja, kiinteä/valkoinen, 80×200 cm

ÅSVANG Vaahtomuovipatja, kiinteä/valkoinen, 80×200 cm – IKEA

ÅSVANG Vaahtomuovipatja, kiinteä/valkoinen, 80×200 cm Tämä yksinkertainen kiinteä vaahtomuovipatja on 12 cm korkea. Joustavaan vaahtomuoviin on yhdistetty …

ÅSVANG Vaahtomuovipatja, kiinteä/valkoinen, 80×200 cm Tämä yksinkertainen kiinteä vaahtomuovipatja on 12 cm korkea. Joustavaan vaahtomuoviin on yhdistetty kerros pehmeää täytettä pestävässä tikatussa päällisessä. Pinnan pehmuste tekee patjasta pehmeän ja miellyttävän.

VÅGSTRANDA Pussijousitettu patja, kiinteä/vaaleansininen …

VÅGSTRANDA Pussijousitettu patja, kiinteä/vaaleansininen, 80×200 cm – IKEA

VÅGSTRANDA Pussijousitettu patja, kiinteä/vaaleansininen, 80×200 cm Kiinteä, 28 cm korkea, innovatiivinen ja kaksikerroksinen jousipatja.

VÅGSTRANDA Pussijousitettu patja, kiinteä/vaaleansininen, 80×200 cm Kiinteä, 28 cm korkea, innovatiivinen ja kaksikerroksinen jousipatja. Saat erinomaista mukavuutta ja täydellistä tukea kehoosi mukautuvilta vyöhykkeiltä. Paksu vaahtomuovikerros parantaa tuntumaa.

Mukautuvat vaahtomuovipatjat – IKEA

Vaahtomuovipatja – Mukautuvat vaahtomuovipatjat – IKEA

Vaahtomuovipatja antaa sinulle hyvät yöunet. Patja tukee kehoasi tasaisesti …

Vaahtomuovipatja tuo hyvät unet pehmeyden ja kimmoisuuden ansiosta. Vaahtomuovipatjat ovat kiinteitä tai pehmeitä. Myös memory foam älyvaahtopatjat.

VALEVÅG Pussijousitettu patja, puolikiinteä/vaaleansininen …

VALEVÅG Pussijousitettu patja, puolikiinteä/vaaleansininen, 80×200 cm – IKEA

VALEVÅG Pussijousitettu patja, puolikiinteä/vaaleansininen, 80×200 cm 24 cm korkea puolikiinteä patja, jossa on erilliset pussijouset.

VALEVÅG Pussijousitettu patja, puolikiinteä/vaaleansininen, 80×200 cm 24 cm korkea puolikiinteä patja, jossa on erilliset pussijouset. Kun kehon paino jakautuu tasaisesti patjan eri vyöhykkeille, patja tukee lantiota ja hartioita entistä pehmeämmin. Paksu vaahtomuovikerros lisää mukavuutta.

ÅBYGDA Vaahtomuovipatja, kiinteä/valkoinen, 80×200 cm

ÅBYGDA Vaahtomuovipatja, kiinteä/valkoinen, 80×200 cm – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin aktiviteetteihin …

ÅBYGDA Vaahtomuovipatja, kiinteä/valkoinen, 80×200 cm 16 cm korkea, kiinteä vaahtomuovipatja, jossa on kaksi kerrosta. Ylempi viskoelastinen vaahtomuovikerros vähentää painetta ja patjan eri vyöhykkeet tukevat koko kehoasi – ja pehmeä päällinen on konepestävä.

TALGJE Sijauspatja, valkoinen, 80×200 cm – IKEA

TALGJE Sijauspatja, valkoinen, 80×200 cm Vaahtomuovi tekee patjasta mukavan pehmeän. Joustava päällyskangas mukautuu liikkeisiin ja tekee patjasta entistä …

TALGJE Sijauspatja, valkoinen, 80×200 cm Vaahtomuovi tekee patjasta mukavan pehmeän. Joustava päällyskangas mukautuu liikkeisiin ja tekee patjasta entistä miellyttävämmän. Helppo pitää puhtaana konepestävän irtopäällisen ansiosta. Pakattu rullalle. Helppo kuljettaa kotiin.

Keywords: ikea patja 80×200, ikea patjat 80×200