Ikea pellava aluslakana

DYTÅG Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 160×200 cm – IKEA

Mitä on pellava? Jo tuhansia vuosia sitten ihmiset keksivät, miten pellavakasvin varren kuitua voidaan käsitellä, kehrätä ja kutoa kestäväksi pellavakankaaksi.

DYTÅG Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 160×200 cm Muotoonommeltu lakana esipestyä täyspellavaa. Elävä pinta luo mutkattoman tunnelman ja kutsuu rentoutumaan pitkän päivän jälkeen. Luonnollisen valkoinen ilme, joka vain paranee jokaisessa pesussa.

Pellavalakanat kokovuotiseen käyttöön – IKEA

Tämä pussilakana on 100 % pellavaa. Se on erinomainen valinta vuoden ympäri. Materiaali on erittäin hengittävää ja pitää sinut viileänä kesällä ja mukavan …

Tämä pussilakana on 100 % pellavaa. Se on erinomainen valinta vuoden ympäri. Materiaali on erittäin hengittävää ja pitää sinut viileänä kesällä ja mukavan lämpimänä talvella. Esipestynä se pitää muotonsa, ja mitä enemmän lakanaa käytetään, sitä pehmeämmäksi ja mukavammaksi se tulee.

Lakanat – Muotoonommeltu lakana ja aluslakana sänkyyn – IKEA

Lakanat – Muotoonommeltu lakana ja aluslakana sänkyyn – IKEA

Lakanat ja aluslakanat ovat monen mielestä toiseksi paras asia maailmassa. Tutustu laajaan lakana- ja aluslakanavalikoimaan. Myös muotoonommeltu lakana!

Vuodevaatteet & vuodetekstiilit – Mukavat ja pehmeät – IKEA

Vuodevaatteet & vuodetekstiilit – Mukavat ja pehmeät – IKEA

Valikoimaamme kuuluu muotoonommeltuja lakanoita, joissa on kuminauhareuna. Näin lakana pysyy paikoillaan, vaikka pyörisit yöllä sängyssä. Kuminauhareunan …

Vuodevaatteet kannattaa valita sänkyyn huolellisesti, jotta voit nukkua yösi mukavasti. Löydä vuodetekstiilit aikuisille ja lapsille. Tutustu ja vertaile!

Pussilakanat & pussilakanasetit viimeistelevät vuoteesi – IKEA

Pussilakanat & pussilakanasetit viimeistelevät vuoteesi – IKEA

Pellava on luonnonmateriaali, jonka kuidut tekevät pinnasta elävän. Siitä valmistetut vuodevaatteet, lakanat ja pussilakanat ovat pinnaltaan kauniita ja …

Pussilakana ja pussilakanasetti tuovat pehmeyttä sänkyyn. Kätevä pussilakanasetti tai flanellipussilakana sisältää kaiken tarvittavan. Tutustu!

DVALA Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 160×200 cm – IKEA

DVALA Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 160×200 cm. Puuvilla on pehmeä luonnonmateriaali, joka hengittää, imee kosteutta ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten.

DVALA Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 160×200 cm. Puuvilla on pehmeä luonnonmateriaali, joka hengittää, imee kosteutta ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Kaikki käyttämämme puuvilla on tuotettu kestävän kehityksen mukaisesti.

ULLVIDE Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 140×200 cm

ULLVIDE Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 140×200 cm – IKEA

Nykyään IKEA käyttää yhä enemmän kierrätyspuuvillaa. Pyrimme myös varmistamaan, että kaiken käyttämämme uuden puuvillan kasvatuksessa ja tuotannossa on käytetty …

ULLVIDE Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 140×200 cm. Pehmeä lakana, jossa korkea langantiheys ja joka on valmistettu lyosellista ja kestävämmin tuotetusta puuvillasta. Luonnonmateriaalit hengittävät ja imevät kosteutta, joten hyvät yöunet ovat taatut.

H&M vai Ikean pellavalakanat? | Aihe vapaa – Vauva

Keskustelu – H&M vai Ikean pellavalakanat? | Aihe vapaa | Vauva

Siis aluslakanoita ei ole pellavaisena Ikeassa ollekaan, … Paksumpi pellava on usein vain irtokuitua eli ns.tikkuja täynnä ja tuntuu siksi kauan aikaa …

Pellavalakanoiden vertailua – H&M, Villa Stockmann, Balmuir

Pellavalakanoiden vertailua – H&M, Villa Stockmann, Balmuir – Omakotivalkoinen

30.7.2013 — pellava on ohuehkoa ja valkoisesta näkyy hieman läpi. – ohuesta pellavasta huolimatta kovan ja karhean tuntuinen, koska tärkätty …

Keywords: ikea pellava aluslakana, pellava aluslakana ikea