Ikea plufsig

PLUFSIG Jumppamatto, sininen – IKEA

PLUFSIG Jumppamatto, sininen. Pikku akrobaatit voivat harjoitella kuperkeikkoja, voltteja ja hyppyjä tällä pehmeällä jumppamatolla, ja kehittää samalla …

PLUFSIG Jumppamatto, sininen. Pikku akrobaatit voivat harjoitella kuperkeikkoja, voltteja ja hyppyjä tällä pehmeällä jumppamatolla, ja kehittää samalla motorisia taitojaan ja koordinaatiokykyään. Kun he väsyvät, voit taitella maton pois.

Ikea PLUFSIG jumppamatto – Tori

PLUFSIG Jumppamatto, roosa – IKEA

Pikku akrobaatit voivat harjoitella kuperkeikkoja, voltteja ja hyppyjä mielin määrin tällä pehmeällä taitettavalla jumppamatolla.

PLUFSIG Jumppamatto, roosa. Pikku akrobaatit voivat harjoitella kuperkeikkoja, voltteja ja hyppyjä mielin määrin tällä pehmeällä taitettavalla jumppamatolla. Vain aikuiset tietävät, että lapset kehittävät samalla motorisia taitojaan ja koordinaatiokykyään.

PLUFSIG Jumppamatto, sininen – IKEA | Gym mats, Folding …

PLUFSIG Jumppamatto, vihreä, 78×185 cm – IKEA

PLUFSIG Jumppamatto, vihreä, 78×185 cm. Näytä mittojen määrittelyt. 39,99 …

PLUFSIG Jumppamatto, vihreä, 78×185 cm. Lapset eivät voi vastustaa kiusausta liikkua, kun jumppamatto ilmestyy lattialle. Se herättää halun tehdä kuperkeikkoja ja voltteja ja leikkiä – mutta turvallisesti.

IKEA PLUFSIG Folding Gym Mat Blue 30 3/4×72 7/8″ 504.818.36

PLUFSIG Folding gym mat, blue, 303/4×727/8″ – IKEA

PLUFSIG Folding gym mat, blue, 303/4×727/8″ Children can barely contain themselves when there’s a gym mat on the floor. It triggers tumbles, summersaults …

PLUFSIG Folding gym mat, blue, 303/4×727/8″ Children can barely contain themselves when there’s a gym mat on the floor. It triggers tumbles, summersaults and play – but in a safe way. When it’s time for rest, fold it and put it aside. Folds flat. Saves space when not in use. Wipes clean.

IKEA PLUFSIG Folding Gym Mat – Idiya

Ikea PLUFSIG jumppamatto, Kunto…

3 tuntia sitten — Ostan ikean jumppamaton, mielellään vaaleanpunainen.

Ostan ikean jumppamaton, mielellään vaaleanpunainen

5 päivää sitten — Taitettava, paksu Ikean jumppa/voimistelumatto. Vähäisellä käytöllä ollut, siistikuntoinen. Allergisille tiedoksi: perheessä ei lemmikkejä.

PLUFSIG Jumppamatto, sininen – IKEA | Gym mats, Folding gym mat, Gymnastics mats

PLUFSIG Jumppamatto, sininen – IKEA. Hyppiminen ja kuperkeikkojen tekeminen kehittävät lapsen motoriikkaa ja koordinaatiokykyä. Kokoon taitettava.

Feb 2, 2020 – PLUFSIG Jumppamatto, sininen. Pikku akrobaatit voivat harjoitella kuperkeikkoja, voltteja ja hyppyjä tällä pehmeällä jumppamatolla, ja kehittää samalla motorisia taitojaan ja koordinaatiokykyään. Kun he väsyvät, voit taitella maton pois.

IKEA PLUFSIG Folding Gym Mat Blue 30 3/4×72 7/8″ 504.818.36.

IKEA PLUFSIG Folding Gym Mat | Idiya

Product description Fabric: 100% polyester, 100% PEVA Filling: Polyethene foam Assembled size Length: 185 cm Width: 78 cm Thickness: 3.2 cm Package …

Product description
Fabric: 100% polyester, 100% PEVA
Filling: Polyethene foam

Assembled size
Length: 185 cm
Width: 78 cm
Thickness: 3.2 cm

Package measurement and weight
Article Number: 902.628.32
Packages: 1
Width: 37 cm
Height: 16 cm
Length: 78 cm
Weight: 1.63 kg

Good to know
Only recommended for indoor use.
Recommended for ages from 18 months.

Keywords: ikea plufsig