Ikea pyyhkeet

Pyyhkeet ja kylpypyyhkeet kylpyhuoneeseen – Pyyhe – IKEA

Pyyhe – Pyyhkeet ja kylpypyyhkeet kylpyhuoneeseen – IKEA

Frotee pehmeä ihoa vasten. VÅGSJÖN-kylpypyyhe on pehmeä, imukykyinen, nopeasti kuivuva ja valmistettu kestävämmin tuotetusta puuvillasta.

Tyylikäs, muhkea ja imukykyinen IKEA-pyyhe. Kylpypyyhkeet, käsipyyhkeet ja muut pyyhkeet kylpyhuoneeseen varmistavat kylpyhuoneen tyylikkyyden ja mukavuuden.

Kylpypyyhkeet – Pehmeät isot pyyhkeet – IKEA

Kylpypyyhkeet – Pehmeät isot pyyhkeet – IKEA

Kylpypyyhe – kukapa ei nauttisi pehmeästä, muhkeasta ja ihanan imukykyisestä …

Kylpypyyhe on pehmeä ja imukykyinen. Hemmottele itseäsi muhkealla pyyhkeellä. Meiltä löydät eriväriset kylpypyyhkeet. Hemmottele itseäsi!

Edulliset isot kylpypyyhkeet & rantapyyhkeet – IKEA

Edulliset isot kylpypyyhkeet & rantapyyhkeet – IKEA

Iso kylpypyyhe on erinomaista arjen hemmottelua koko perheelle.

Iso kylpypyyhe on erinomaista arjen hemmottelua koko perheelle. Meiltä löydät kaikki kylpyhuoneen isot kylpypyyhkeet sekä rantapyyhkeet kesäksi tai lomareissuun!

Käsipyyhkeet – Käsipyyhe jokaiseen kotiin – IKEA

Käsipyyhkeet – Käsipyyhe jokaiseen kotiin – IKEA

Kaunis ja käytännöllinen käsipyyhe varmistaa, että kotisi näyttää kauniilta ja …

Käsipyyhe on jokaisen kodin perustarpeistoa, sillä siihen kuivataan käsiä niin keittiössä kuin vessassakin. Tutustu laajaan käsipyyhevalikoimaamme!

Lasten pyyhe ja vauvan pyyhe kotiin – IKEA

Lasten pyyhe ja vauvan pyyhe kotiin – IKEA

Jos vauvan pyyhe on valmistettu 100%:sti kestävästi tuotetusta puuvillasta, se tuntuu hyvältä vanhemman mielessä ja uskomattoman pehmeältä lapsen herkkää ihoa …

Lasten pyyhe ja vauvan pyyhe ovat perheen pienille suunniteltuja. Löydä mieleisesi lasten kylpypyyhe, joissa on huomioitu pehmeys ja turvallisuus.

KRAMA Pikkupyyhe, valkoinen, 30×30 cm – IKEA

Huomaat varmasti, kuinka käteviä nämä pikkupyyhkeet ovat ruokailun ja vaipanvaihdon jälkeen. Säästät myös rahaa, sillä uudelleenkäytettävien ja pestävien …

KRAMA Pikkupyyhe, valkoinen, 30×30 cm. Huomaat varmasti, kuinka käteviä nämä pikkupyyhkeet ovat ruokailun ja vaipanvaihdon jälkeen. Säästät myös rahaa, sillä uudelleenkäytettävien ja pestävien pyyhkeiden ansiosta voit luopua kokonaan kosteuspyyhkeiden käytöstä.

VALLASÅN Kylpypyyhe iso, tummankeltainen, 100×150 cm

VALLASÅN Kylpypyyhe iso, tummankeltainen, 100×150 cm – IKEA

… vohvelikuvioinen pyyhe on imukykyinen ja kuivuu nopeasti. Hapsureunus tuo leikkisyyttä. Sopii hyvin yhteen VINARN-pyyhkeiden tyylin ja värien kanssa.

VALLASÅN Kylpypyyhe iso, tummankeltainen, 100×150 cm Puuvilla-viskoosisekoitteesta valmistettu tummankeltainen vohvelikuvioinen pyyhe on imukykyinen ja kuivuu nopeasti. Hapsureunus tuo leikkisyyttä. Sopii hyvin yhteen VINARN-pyyhkeiden tyylin ja värien kanssa.

Pyyhekoukut & pyyhetelineet kaikille pyyhkeille – IKEA

Pyyhekoukut & pyyhetelineet kaikille pyyhkeille – IKEA

Pyyhekoukut, pyyheteline, pyyheripustin ja imukuppikoukut pitävät pyyhkeet käsien ulottuvilla. Meiltä myös pyyhetanko. Katso kylpyhuoneen koukut!

Vieraspyyhkeet vieraille – IKEA

Vieraspyyhkeet vieraille – IKEA

Saatavilla myös muita vaihtoehtojaVALLASÅN. Vieraspyyhe, 30×50 cm, beige

Vieraspyyhkeet ovat ehdottoman tärkeitä pyyhkeitä jokaisessa kodissa. Siksi meillä onkin laaja valikoima laadukkaita vieraspyyhkeitä. Lue lisää!

Keywords: ikea pyyhkeet, ikea pyyhe, hamam pyyhe ikea, hamam-pyyhe ikea, ikea kylpypyyhe, pyyhenipsu ikea, pyyhe ikea, pyyhkeet ikea