Ikea socker

SOCKER-sarja puutarhaan – Kaunista ja käytännöllistä

SOCKER-sarja puutarhaan – Kaunista ja käytännöllistä – IKEA

SOCKER-sarja ilahduttaa ja tuo puutarhan kotiisi. Sinkkinen kastelukannu, sinkkinen kukkaruukku ja kukkavaunu ovat kauniita ja käteviä. Tutustu koko sarjaan!

SOCKER Ruukku, sisä-/ulkokäyttöön/sinkitty, 12 cm – IKEA

SOCKER Ruukku, sinkitty sisä-/ulkokäyttöön, sinkitty – IKEA

SOCKER Ruukku, sinkitty sisä-/ulkokäyttöön, sinkitty. Sekä sisä- että ulkokäyttöön. Sinkitty pinta ei ruostu helposti.

SOCKER Ruukku, sisä-/ulkokäyttöön vaaleanvihreä, 24 cm

SOCKER Ruukku, sisä-/ulkokäyttöön vaaleanvihreä, 24 cm – IKEA

SOCKER Ruukku, sisä-/ulkokäyttöön vaaleanvihreä, 24 cm Suuret ruukut tarjoavat paljon mahdollisuuksia – loistava valinta, kun kasvisi tarvitsevat lisää tilaa tai kun haluat luoda kasviasetelmia. SOCKER-ruukku sopii myös huoneenjakajaksi sekä ulkona että sisätiloissa.

SOCKER Kastelukannu, sisä-/ulkokäyttöön vaaleanvihreä, …

SOCKER Kastelukannu, sisä-/ulkokäyttöön vaaleanvihreä, 1 l – IKEA

SOCKER Kastelukannu, sisä-/ulkokäyttöön vaaleanvihreä, 1 l SOCKER-kastelukannu on valmistettu ruostumattomasta sinkitystä teräksestä. Säilytä kastelukannua kasvien läheisyydessä, jotta muistat kastella niitä – ja kasvisi pitävät sinusta yhtä paljon kuin sinä niistä.

SOCKER Sanko/ruukku, sisä-/ulkokäyttöön vaaleanvihreä, …

SOCKER Sanko/ruukku, sisä-/ulkokäyttöön vaaleanvihreä, 10 l – IKEA

SOCKER Sanko/ruukku, sisä-/ulkokäyttöön vaaleanvihreä, 10 l Kohota kasviesi ja kotisi ilmettä laittamalla kasvit uusiin ruukkuihin. Korosta tyyliä tai sesonkia tai leikittele väreillä. Hauskaa sisustamista, joka ei maksa maltaita. Kädensijojen ansiosta helppo siirtää.

SOCKER Greenhouse, white – IKEA

SOCKER Greenhouse, white Provides a good environment for seeds to sprout and plants to grow.

SOCKER Greenhouse, white – IKEA

SOCKER Greenhouse, white Let your plants flourish in SOCKER greenhouse – it provides support for your herbs and is a favourite spot for small plants that want to grow bigger. Or use it to display your favourite souvenirs. Provides a good environment for seeds to sprout and plants to grow.

SOCKER Kastelukannu, sisä-/ulkokäyttöön vaaleanvihreä, …

SOCKER Kastelukannu, sisä-/ulkokäyttöön vaaleanvihreä, 5 l – IKEA

SOCKER Kastelukannu, sisä-/ulkokäyttöön vaaleanvihreä, 5 l SOCKER-kastelukannu on valmistettu ruostumattomasta sinkitystä teräksestä. Säilytä kastelukannua kasvien läheisyydessä, jotta muistat kastella niitä – ja kasvisi pitävät sinusta yhtä paljon kuin sinä niistä.

SOCKER Sanko/ruukku, sisä-/ulkokäyttöön/sinkitty, 10 l

SOCKER Sanko/ruukku, sisä-/ulkokäyttöön/sinkitty, 10 l – IKEA

SOCKER Sanko/ruukku, sisä-/ulkokäyttöön/sinkitty, 10 l Suuret ruukut tarjoavat paljon mahdollisuuksia, vaikkapa kun kasvisi tarvitsevat lisää tilaa tai kun haluat luoda kasviasetelmia. SOCKER-ruukkua voi käyttää sekä ulkona että sisällä. Kädensijan ansiosta helppo siirtää.

Keywords: ikea socker