Ikkunalautojen sisustusideoita ja löytöjä: kukkalauta Tokmanni, ikkunalauta K-Rauta, ikkunalauta Tokmanni, karbiinihaka Tokmanni, ikkunahelat Biltema,

Ikkunalaudat voivat olla loistava tapa sisustaa ikkunapieliä ja lisätä kodin viihtyisyyttä. Niitä voi käyttää monipuolisesti erilaisissa sisustusprojekteissa, oli sitten kyseessä kukat, koriste-esineet tai muut tavarat. Tässä artikkelissa esittelemme joitain mielenkiintoisia löytöjä ja ideoita, joita voit hyödyntää ikkunalautojen sisustuksessa.

Kukkalauta Tokmanni

Tokmannin kukkalauta tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia kodin ikkunoiden koristeluun. Voit valita kukkalautaan useita eri kukkamalleja ja -kokoja, jolloin voit suunnitella mieluisan kukkakomposition ikkunasi vierelle. Kukkalauta on valmistettu kestävästä materiaalista, joten se kestää hyvin erilaisissa sääolosuhteissa.

Ikkunalauta K-Rauta

K-Raudan ikkunalautoja löytyy erilaisissa malleissa ja väreissä, joten voit valita juuri sinun kotiisi sopivan vaihtoehdon. Ikkunalautaan voit asettaa niin kukkia, kynttilöitä kuin muita koriste-esineitäkin. Voit luoda ikkunasta näyttävän keskipisteen valitsemalla koko ikkunan leveydelle sopivan ikkunalaudan.

Karbiinihaka Tokmanni

Tokmannin karbiinihakan avulla voit ripustaa erilaisia koriste-esineitä ikkunasi viereen. Voit valita hakan värit ja koot oman sisustustyylin ja mieltymystesi mukaan. Karbiinihaka kiinnitetään ikkunan yläosaan ja siihen voit ripustaa esimerkiksi kukka-asetelmia, lasisia koriste-esineitä tai muita mieluisia sisustuselementtejä.

Ikkunahelat Biltema

Biltemasta löytyy monipuolinen valikoima erilaisia ikkunaheloja, joilla voit koristella ja muokata ikkunalautoja. Ikkunaheloilla voit kiinnittää esimerkiksi verhot ikkunan viereen tai vaihtoehtoisesti ripustaa niihin muita koriste-esineitä. Valitse haluamasi helat oman sisustustyylin ja tarpeiden mukaan.

Ikkunalauta sisustuksessa

Ikkunalaudat voivat olla myös omiaan monipuolistamaan muuta sisustusta. Voit käyttää ikkunalaudoilla esimerkiksi kynttilöitä, pieniä kasveja, valokuvia tai muita tunnelmaa luovia elementtejä. Ne ovat myös käteviä säilytystiloja esimerkiksi pienille koriste-esineille tai kirjoille. Luo oma tyyli ja tunnelma valitsemalla haluamasi sisustuselementit ja koristelutavat.

Patterinsuojat

Patterinsuojat ovat käteviä suojia, joilla voit peittää ikkunan edessä olevat patterit ja samalla luoda lisää tasopintaa esimerkiksi kasvien tai koriste-esineiden asettamiseen. Patterinsuojat voivat olla eri materiaaleista valmistettuja ja niissä voi olla erilaisia kuoseja tai värejä.

Ikkunalaudan sisustus

Ikkunalauta voidaan sisustaa monilla eri tavoilla. Voit esimerkiksi kiinnittää siihen roikkuvia kasveja, koristekuvia, piirustuksia tai muita taide-esineitä. Voit myös lisätä ikkunalautaan pieniä valaisimia tai kynttilöitä, jotka luovat tunnelmaa huoneeseen. Voit käyttää mielikuvitustasi rajattomasti, kun valitset ikkunalautasi sisustuselementit.

Artiklen Ikkunalautojen sisustusideoita ja löytöjä: kukkalauta Tokmanni, ikkunalauta K-Rauta, ikkunalauta Tokmanni, karbiinihaka Tokmanni, ikkunahelat Biltema, har i gennemsnit fået 4.6 stjerner baseret på 30 anmeldelser