Lakana ikea

Lakanat – Muotoonommeltu lakana ja aluslakana sänkyyn – IKEA

Lakanat – Muotoonommeltu lakana ja aluslakana sänkyyn – IKEA

Lakanat ja aluslakanat ovat monen mielestä toiseksi paras asia maailmassa. Tutustu laajaan lakana- ja aluslakanavalikoimaan. Myös muotoonommeltu lakana!

DVALA Lakana, valkoinen, 240×260 cm – IKEA

DVALA Lakana, valkoinen, 240×260 cm. Puuvilla on pehmeä luonnonmateriaali, joka hengittää, imee kosteutta ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten.

DVALA Lakana, valkoinen, 240×260 cm. Puuvilla on pehmeä luonnonmateriaali, joka hengittää, imee kosteutta ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Kaikki käyttämämme puuvilla on tuotettu kestävän kehityksen mukaisesti.

DVALA Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 160×200 cm – IKEA

DVALA Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 160×200 cm. Puuvilla on pehmeä luonnonmateriaali, joka hengittää, imee kosteutta ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten.

DVALA Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 160×200 cm. Puuvilla on pehmeä luonnonmateriaali, joka hengittää, imee kosteutta ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Kaikki käyttämämme puuvilla on tuotettu kestävän kehityksen mukaisesti.

Vuodevaatteet & vuodetekstiilit – Mukavat ja pehmeät – IKEA

Vuodevaatteet & vuodetekstiilit – Mukavat ja pehmeät – IKEA

Meiltä löydät laajan valikoiman eri värisiä ja eri materiaaleista valmistettuja lakanoita, jotka sopivat yhteen valitsemasi pussilakanasetin kanssa.

Vuodevaatteet kannattaa valita sänkyyn huolellisesti, jotta voit nukkua yösi mukavasti. Löydä vuodetekstiilit aikuisille ja lapsille. Tutustu ja vertaile!

ULLVIDE Muotoonommeltu lakana, harmaa, 160×200 cm – IKEA

Pehmeä lakana, jossa korkea langantiheys ja joka on valmistettu lyosellista ja kestävämmin tuotetusta puuvillasta. Luonnonmateriaalit hengittävät ja imevät …

ULLVIDE Muotoonommeltu lakana, harmaa, 160×200 cm. Pehmeä lakana, jossa korkea langantiheys ja joka on valmistettu lyosellista ja kestävämmin tuotetusta puuvillasta. Luonnonmateriaalit hengittävät ja imevät kosteutta, joten hyvät yöunet ovat taatut.

LEN Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 70×160 cm – IKEA

LEN Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 70×160 cm Kuminauha pitää lakanan paikallaan, vaikka lapsesi pyörisikin öisin sängyssään. Lakana on valmistettu …

LEN Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 70×160 cm Kuminauha pitää lakanan paikallaan, vaikka lapsesi pyörisikin öisin sängyssään. Lakana on valmistettu kestävästi tuotetusta puuvillasta, joka materiaaliana tuntuu pehmeältä ja imee hyvin kosteutta.

Pussilakanat & pussilakanasetit viimeistelevät vuoteesi – IKEA

Pussilakanat & pussilakanasetit viimeistelevät vuoteesi – IKEA

Pussilakana ja pussilakanasetti tuovat pehmeyttä sänkyyn. Kätevä pussilakanasetti tai flanellipussilakana sisältää kaiken tarvittavan. Tutustu!

DVALA Muotoonommeltu lakana, vaaleanharmaa, 160×200 cm

DVALA Muotoonommeltu lakana, vaaleanharmaa, 160×200 cm – IKEA

Ne myös hengittävät hyvin ja imevät kosteutta, joten ne ovat miellyttäviä ihoa vasten. Nykyään IKEA käyttää yhä enemmän kierrätyspuuvillaa. Pyrimme myös …

DVALA Muotoonommeltu lakana, vaaleanharmaa, 160×200 cm Puuvilla on pehmeä luonnonmateriaali, joka hengittää, imee kosteutta ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Kaikki käyttämämme puuvilla on tuotettu kestävän kehityksen mukaisesti. Voit siis nukkua kauniit unet hyvällä omatunnolla.

TAGGVALLMO Lakana, valkoinen, 150×250 cm – IKEA

TAGGVALLMO Lakana, valkoinen, 150×250 cm. Etsitkö helppohoitoisia petivaatteita, jotka eivät kutistu tai rypisty? Siinä tapauksessa tämä polyesterin ja …

TAGGVALLMO Lakana, valkoinen, 150×250 cm. Etsitkö helppohoitoisia petivaatteita, jotka eivät kutistu tai rypisty? Siinä tapauksessa tämä polyesterin ja kestävämmin tuotetun puuvillan sekoitus voi olla juuri sinua varten.

Keywords: lakana ikea, ikea aluslakana, ikea lakana, ikea aluslakanat, ikea muotoonommeltu lakana, aluslakana ikea, muotoonommeltu lakana ikea