Pyöreä juuttimatto ikea

LOHALS Matto, kudottu, luonnonvärinen, 230 cm – IKEA

Pyöreä, paksu, neliömäinen, pörröinen matto – millaisen maton sinä valitsisit? Matoilla on kyky luoda kotiin pehmeää ja kodikasta tunnelmaa.

LOHALS Matto, kudottu, luonnonvärinen, 230 cm Valmistettu neutraalin värisestä luonnollisesta juutista, joka luo rauhallisen ilmeen kaikkiin tiloihin. Tämä kestävä matto on erityisen käytännöllinen ruokailutilassa, koska se on kudottuna helppo imuroida.

Pyöreä matto jokaiseen kotiin – IKEA

Pyöreä matto jokaiseen kotiin – IKEA

Pyöreä matto on oivallinen matto kodin jokaiseen tilaan. Löydä suosikkisi ympyränmallisista matoista laajoista valikoimistamme!

LOHALS Matto, kudottu, 300 cm – IKEA

LOHALS Matto, kudottu, 300 cm Juutin luonnolliset värivaihtelut tekevät jokaisesta matosta uniikin. Sopii hyvin olohuoneeseen tai ruokapöydän alle. Sileän pinnan ansiosta tuolit on helppo siirtää sivuun imuroinnin ajaksi. Täydellinen kaveri kaikille lattiatyypeille, myös lämmitetyille lattioille.

LOHALS Matto, kudottu, luonnonvärinen, 133×195 cm – IKEA

LOHALS Matto, kudottu, luonnonvärinen, 133×195 cm Vanha suosikki, joka tuo rustiikkista ja rentoa ilmettä mihin tahansa tilaan. Valmistettu kestävästä juutista, jonka luonnollisen värivaihtelun ansiosta jokainen matto on yksilöllisen näköinen.

LOHALS Matto, kudottu, luonnonvärinen, 80×150 cm – IKEA

LOHALS Matto, kudottu, luonnonvärinen juuttimatto – IKEA

LOHALS Juuttimatto on valmistettu neutraalin värisestä luonnollisesta juutista. Juuttimatto on erityisen käytännöllinen eteisessä kulutuskestävyytensä ansiosta.

STOENSE Matto, matala nukka, luonnonvalkoinen, 130 cm

STOENSE Matto, matala nukka, luonnonvalkoinen, 130 cm – IKEA

STOENSE Matto, matala nukka, luonnonvalkoinen, 130 cm Paksu ja pehmeä nukka tuntuu mukavalta, ja maton lempeät värit ja kevyt hohde luovat huoneeseen harmoniaa. Matto sopii niin sohvapöydän alle kuin sellaisenaan lattialle. Tiheä ja paksu nukka vaimentaa ääntä ja tuntuu pehmeältä jalan alla.

LOHALS Matto, kudottu, luonnonvärinen, 160×230 cm – IKEA

LOHALS Matto, kudottu, luonnonvärinen, 160×230 cm. Valmistettu neutraalin värisestä luonnollisesta juutista, joka luo rauhallisen ilmeen kaikkiin tiloihin. Tämä kestävä matto on erityisen käytännöllinen ruokailutilassa, koska se on kudottuna helppo imuroida.

LOHALS Matto, kudottu, luonnonvärinen, 200×300 cm – IKEA

LOHALS Juuttimatto, kudottu, luonnonvärinen, 200×300 cm – IKEA

LOHALS Juuttimatto on valmistettu luonnollisesta juutista. Tämä kestävä juuttimatto on erityisen käytännöllinen ruokailutilassa, koska se on helppo imuroida.

Matot – Laadukkaat matot edullisesti – IKEA

Matot – Laadukkaat matot edullisesti – IKEA

Matot tuovat kotiisi kodikkaan ja akustoivan tunnelman. IKEA-matto on laadukas ja edullinen valinta. Iso matto rajaa kodin istuma-alueet. Katso!

Keywords: pyöreä juuttimatto ikea, ikea juuttimatto pyöreä